שפתיים בולטות ופתוחות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

06/02/2013 | 08:06 | מאת: לורן

אני בת 22 וקצת היי יש לי שפתיים גדולות ופתוחות אני לא יודעת מה הנורמה, ממה שראיתי זה לא נורמלי הן בולטות , אני מתביישת לספר למשהו וכן גם ללכת לרופא אני לא מרגישה בנוח מה אפשר לעשות? אשמח למענה בהקדם

07/02/2013 | 19:27 | מאת: עונה

היי אני כמעט בגילך. בהתחלה הרגשתי בדיוק כמוך עד שעשיתי ניתוח,עשיתי אצל רופא מאוד מנוסה ואני מרוצה..אל תתביישי ותשקלי ניתוח זה משפר הרבה:)

12/02/2013 | 13:46 | מאת: loren

היי אצל איזה רופא עשית? והאם המצב שלך היה כמו שלי?

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן