דחוףף

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

30/01/2013 | 16:05 | מאת: סמאר

שלום דר קריסי אני מעוניינת לעשות הניתוח הקבוע של שיחזור הבתולין ורציתי לדעת אם עושים גם הצרת נרתיק כי אני רואה שהתרחב וגם איך עושים את ההצרה שלו ואם תישאר צלקת לאחר מכן תודה רבה

עם סגירת הקרום אני סוגר גם את הנרתיק ולא יראה רחב, כשמדברים על הצרות נרתיק זה אחרי לידות עם שחזור של השרירים - זה ניתוח יותר גדול עם צלקת, אם לא ילדת - בשחזור אסגור גם את הנרתיק לקשר 0504065427 דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן