שפתיים חיצוניות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

07/04/2007 | 03:49 | מאת: xo

רציתי לדעת אם יש איזשהו ניתוח לגבי פות שנראה שמנמן, האם לשם זה יש ניתוח כמו שאיבת שומן למשל? ובמידה אם יש אז האם לאחר ניתוח כזה יש מצב שהשפתיים הפנימיות יבלטו החוצה תודה

שלום אכן ניתן לשאוב שומן במונס פוביס שהיא הכרית שומן שמכסה את הערווה שאיבת שומן עלולה לגרום לבלט / חשיפה מוגברת של השפתיים קטנות אני לא מבצע שאיבות שומן אלא כירורגיה של הנרתיק והפות וממליץ לפנות אם אכן מהווה בעייה למרכז רפואי עתידים ליעוץ אם ברצונך להבדק על ידי ולהתיעץ לפני כן - ברצון דר חיים קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן