הפרשה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

15/01/2013 | 12:52 | מאת: דניאל

עשיתי לפני חודש ניתוח לעיצוב השפתיים. שמתי לב שמאז הניתוח יש לי יותר הפרשה ממה שהיה לי תמיד. ההפרשה היא תקינה-ללא ריח, גרד או משהו. רגילה פשוט בכמות גדולה יותר. האם ייתכן שיש קשר בין זה לניתוח, זה יכול להיות?

כדאי לפנות לרופא שניתח אותך לבדיקה ולקיחת תרבית מההפרשה במידה ואין כלום - זאת ההפרשה שלך לעיתים אני מוצא מעין אברסיה בצוואר הרחם שמפרישה יותר בעיקר בנוטלות גללולות וצוראב אותה בברכה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן