צניחת רחם

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

14/01/2013 | 10:42 | מאת: זהבה

האם ניתן להיכנס להריון עם צניחת רחם בדרגה 2 איך הזרע נפגש עם הביצית , ומה אפשר לעשות כדי להיכנס להריון רגיל . האם יש סיכוי שאחרי הלידה שרירי הרחם יתחזקו ויהא אפשר להימנע מניתוח של רצפת האגן

הצניחה יכולה להחמיר בהריון ואחרי לידה ולא לסגת להכנס להריון אין בעיה - יחסי מין רגילים, הזרע והביצית נפגשים בחצוצרות שנמצאות בבטן ולא בנרתיק התיעצי לפני הריון עם אורוגינקולוג

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן