אחרי ניתוח((:

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

07/01/2013 | 16:55 | מאת: ליאן

שלום ד"ר יש לי שאלה- האם אחרי ניתוח לעיצוב השפתיים (אחרי 5 ימים) יש נפיחות רק בצד אחד. זה בסדר?? מה זה אומר שהנפיחות היא רק בצד אחד ובצד השני זה בגודל נורמלי?

לרוב יש בצקת ונפיחות שיכולה להמשך מספר שבועות לא יודע מדוע רק צד אחד ? יתכן המטומה ? = שתף דם כדאי להבדק עי המנתח אני נותן למנותחות שלי קומפרסים מגנזיום סולפט מקומי בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן