ניתוח לשפתי הפות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

02/08/2006 | 01:55 | מאת: מיטל

אני אחרי 2 לידות ולצערי התופעה של שפתיים "קטנות" נהיו גדולות... בקשר לניתוח מה עלות הניתוח? כמה זמן החלמה? בפגישת ייעוץ מה הפרטים שמקבלים? (זה לא כמו הגדלת חזה, וחרים גודל וכו) האם יש הדמייה של לפני ואחרי? האם התופעה הזאת עלולה לחזור גם אחרי הניתוח? הניתוח מבוצע ע"י כריתת העור והצרתו???

שלום בפגישת היעוץ מתרשמים מהאישה, סוג הבעייה, הפתרון המועדף עליה, מוצעת הצורה הסופית של השפתים ובניתוח אכן מציירים את השפתיים המבוקשות ובהתאם לכך מבצעים את הניתוח. מדובר בניתוח שאורך כ 45 דקות בהרדמה כללית, התוצאות מנסיונינו מצוינות, ישנן טכניקות שונות בתלות לתוצאה המבקשת כולל הפשרות של הצרות הנרתיק במקרי הצורך העלות תלויה כעיקרון בהיקך הניתוח ובסביבות 10000-8000 שח בברכה דר חיים קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן