שפתיים פנימיות בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

02/01/2013 | 20:26 | מאת: איימי

שלום, אני בת 16 והשפתיים הפנימיות והדגדגן שלי בולטים מאוד החוצה. הבעיה משפיעה עליי מאוד נפשית ואני נהיית מסוגרת ומדוכאת כתוצאה. רציתי לדעת מאיזה גיל ניתן לעבור את הניתוח, מה העלויות, והאם יש דרך טיפול ללא ניתוח. תודה רבה.

אם זה עד כדי כך מפריע תגיעי עם אימך לבדיקה - אלי או לכל אחד אחר שמומחה בנושא לבדיקה ויעוץ

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן