הבהרת הוגינה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

01/01/2013 | 15:16 | מאת: שני

עור הוגינה שלי ואזור פי הטבעת הרבה יותר כהים משאר האזורים,בנוסף השפתיים הפנימיות שלי קצת בולטןת החוצה ואף הן כהות יותר, האם יש דרך להבהיר את האזור? זה לא מסוכן?

שלום, כעיקרון הקטנה של השפתיים הקטנות תוריד את הקצה השחור איני עוסק בהבהרת העור או פי הטבעת ואיני מכיר את התוצאות והנתונים לכן לזה נסי פורום אחר - בתפישה שלי - איני ממליץ על זה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן