זמן החלמה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

31/12/2012 | 23:37 | מאת: רונית

שלום בת 47, לאחר 4 לידות, מבקשת לדעת מה זמן ההחלמה של נתוח פלסטי של הרמת רצפת האגן, והצרת הנרתיק, באותו הזמן כמובן, והשלכות נוספות אם יש תודה

תלוי מי ואיך ומה מנתחים כעיקרון - להמנע מעבודה שבועיים מיחסי מין וספורט חודשיים בריכה - 3 חודשים - לתיקון רצפת האגן - אם רק שפתיים קטנות הכל כחודש

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן