בדיקות עדכניות?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

20/12/2012 | 00:16 | מאת: שי

עשיתי ניתוח להגדלת חזה ולכן כבר ביצעתי את בדיקות הדם הנחוצות לקראת ניתוח. אם אני רוצה עכשיו לעשות ניתוח לעיצוב השפתיים אני צריכה לעשות שוב את הבדיקות או שהן נחשבות עדיין עדכניות?(הן מלפני חודשיים-שלושה).

אם לא השתנה שום דבר במצב הרפואי ואת צעירה ובריאה והניתוח בטווח סביר אין צורך לחזור על בדיקות בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן