חשיפת הדגדגן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

20/11/2012 | 16:28 | מאת: קרן

דוקטור שלום, אף על פי שאני נהניית ממין, אני מצליחה להגיע לאורגזמה רק באוננות, כאשר אני מפעילה לחץ חזק על הדגדגן. האם יתכן כי מבנה השפתיים מונע חיכוך שיאפשר לחץ דומה תוך כדי חדירה? האם קיים טיפול מבחינת צורת השפתיים או רגישות הדגדגן?

לא ניראה לי שכיסוי השפתיים יכול לשנות כי קצה הדגדגן תמיד חשוף, יש נשים שמגיעות לאורגזמה מחיכוך חזק מאד ונשים שמגיעות לכך רק ממגע עדין אם את מתלבטת ואכן המבנה החיצוני ניראה לך חריג הגיעי לבדיקה ויעוץ דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן