ניתוח להקטנה שפתיים פנימיות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

30/10/2012 | 20:49 | מאת: שירן

שלום רב, ברצוני להקטין שפה פנימית אחת, אשר בולטת, כהה ומחוספסת יותר מהשפה השנייה. ורציתי לשאול מספר שאלות קטנות על הניתוח הנ"ל. במה כרוך ניתוח כזה? הרדמה מלאה? מהו זמן ההחלמה? מי מבצע אותו והיכן? תודה מראש על תשובתך

יש מספר רופאים מיומנים בנושא כולל אותי אפשר לבחור להתיעץ עם מי שרוצים מידע רפואי בנושא הניתוח תמצאי באתר האינטרנט שלי ודרך גוגך בהצלחה

31/10/2012 | 23:39 | מאת: שירן

קודם כל תודה על המענה המהיר. אשמח לדעת היכן ואיך ניתן לקבוע תור לבדיקה וייעוץ אצלך. בנוסף, אשמח לדעת אם אתה עובד עם קופת חולים כללית. תודה מראש

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן