תלירת קרום הבתיון דחוף

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

12/10/2012 | 14:38 | מאת: דליה

שלום דוקטור ביצעתי את ניתוח שיחזור קרום הבתןלין לפני 3 שבועות החתונה שלי תתקים עוד כמה ימים ... קראתי בהרבה כתבות שעדיף לבצע את הניתוח שבוע שבועיים לפני החתונה ... בשבוע והשבועיים הראשונים הרגשתי שכול הקרום אטום ... וראיתי במראה ... בבכמה ימים האחרונים יבתכלי במראה ופתאום הופיע חור .. כמו שהיה לפני ... האם הקרום נקרע מעצמו ..? או שאולי פיסקתי רגליים ועשיתי ספורט אולי זה מה שקרע את הקרום ? או שפשוט אני לא רואה אותו .. פדוט מוזר לי שעכשיו הופיע שם חור ... ועוד שאלה .. אם ביצעתי את הניתוח הידירה תיהיה קשה ? איפה שביצעתי אמרו לי שכן אבל עכשיו יש לי הרגשה אחרת ... בבקשה אשמח אם תעזור לי תודה

יתכן וניקרע שוב אם צריך לתפור דחוף התקשרי לרופא שעשה לך או למזכירה שלי 0525134747

17/10/2012 | 20:54 | מאת: כככ

הייתי אצלהם והם אמרו לי שלא ... אמרו שהתפירה פה היא שונה ושאמור להיות יור ליציאת המחזור ... איך יודעים אם הוא נקרע ? ולמה את חושבת שהוא נקרע ? אם אחרי הניתוח אפשר להמשיך כרגיל ...

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן