איפה הדגדגן?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

07/10/2012 | 19:32 | מאת: סיון

בכל פעם שאני יוצאת עם גברים ומגיעה איתם למצב אינטימי הם נחרדים מאיבר המין שלי ועוזבים אותי . הם שואלים אותי איפה הדגדגן שלי ואם ככה נולדתי ושהם לא ראו כזה דבר. אני בת 30. האם יכול להיות שנולדתי בלי דגדגן וגם השפתיים שלי מאוד קטנות . ראיתי בסרטי פורנו שלכל הבחורות יש דגדגן שניתן לגעת בו . האם ניתן לעזור לי ?

בואי לבדיקה 052-5134747 לא נשמע לי הגיוני שאין לך דגדגן או מבנה כל כך חריג אך כמובן הכל יתכן דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן