שפתיים גדולות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

06/10/2012 | 22:34 | מאת: !@#$%^

שלום, אני בת 14 וחצי, ובשפתיים הקטנות שלי יש שפה אחת בולטת יותר שיוצאת מחוץ לפות, דבר שמאוד מפריעה לי ביום יום ומטריד אותי, מגרד ולא נוח. בנוסף, השפה הזאת לקראת סופה נהיית קצת בצבע כהה יותר, מן כחלחל שחור כזה בהיר מאוד... רציתי לדעת אם הצבע הזה זה טבעי לשפה גדולה, והאם הניתוח להקטנת השפה הוא מסוכן במידה כלשהי, או שהוא כואב, והאם ניתן לעשות אותו גם בגילי... ? אבקש מענה לכל השאלות, תודה !

שלום כעיקרון בכל ניתוח יש סיכון כולל דימום זיהום סיכוני הרדמה וכו, בקשר למבנה השפתיים וכו - דברי עם אימך והגיעי לבדיקה ויעוץ - לא תלכי לניתוח על סמך אינטרנט ובעיות של אחרות ככלל הנטייה שלי היא לא לנתח בגילך אלא במצבים קיצונים בברכה דר קריסי DRKRISSI.COM למידע נוסף

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן