שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

06/10/2012 | 21:20 | מאת: לימור

ד"ר שלום, האם ישנו פתרון לקנדידה גלברטה (אולי ניתוח?) שמסרבת לעבור - ניסיתי הכל גם חומצה בורית, הבעיה גוברת במיוחד כשיש יחסי מין. וכמו כן, סובלת מצריבה בפות ללא דלקת בשתן. תודה.

ספורנוקס דרך הפה יכול לעזור אם כי מנסיוני טיפול אלטרנטיבי כולל שינוי תזונה , הורדת חומציות נרתיק עם פמינה לקטל ודומיו - תוך מעקב רופא יכול לעזור הרבה יותר את מוזמנת להגיע לבדיקה במידת הצורך 0525134747

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן