שפתיים מוגדלות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

25/09/2012 | 22:20 | מאת: קריסטי

שלום לכולם. אני בת 21 אמא לילד ורציתי לדעת מה הטווח מחירים של ניתוח להקטנת שפתיי הפות? האם יש אחזר מקופות החולים? ולמי כדאי ללכת, ואיך ההחלמה? ובנוסף הבנתי שלא עושים את הניתוח בהרדמה מקומית רק כללית? תעזרו לי בבקשה!

26/09/2012 | 21:55 | מאת: לילי

שלום לכולם. אני בת 21 אמא לילד ורציתי לדעת מה הטווח מחירים של ניתוח להקטנת שפתיי הפות? האם יש אחזר מקופות החולים? ולמי כדאי ללכת, ואיך ההחלמה? ובנוסף הבנתי שלא עושים את הניתוח בהרדמה מקומית רק כללית? תעזרו לי בבקשה!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן