כאבים בחדירה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

09/09/2012 | 18:36 | מאת: טל

שלום אני מקיימת יחסים עם בן זוגי אך בעת החדירה מאד כואב לי ואיננו מצליחים לבצע חדירה. חשוב לציין שמעולם לא חדרו אליי וקרום הבתולין אינו נבקע. מה עליי לעשות? זה מתסכל מאד את שנינו. תודה רבה!

בהנחה שהנרתיק תקין בניתוח קטן בהרדמה אני פותח את קרום הבתולין והבעייה נפתרת 052-5134747 דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן