כאבים ודימום בזמן יחסים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

06/09/2012 | 23:21 | מאת: אחרי לידה

ילדתי לפני 5 חודשים, ונזקקתי ל-3 תפרים עקב קרעים בדרגה בינונית. חודשיים לאחר הלידה, וגם לפני חודש, נבדקתי והגיניקולוג התרשם כי הכל תקין, אולם בעת קיום יחסים יש לי כאבים עזים, ולאחור מכן יש דימום קל (מס' נקודות של דם) וכאבים באזור הפרינאום. מה יכול לגרום לכך והאם יש פתרון?

ודאי שיש פתרון לרוב מדובר ברקמת גרנולציה בנרתיק והדבקויות מתחת לרירית הנרתיק צריך לבדוק ולשחזר בניתוח מדוייק בהרדמה קלה את מבנה הנרתיק והבעייה תפטר 052-5134747

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן