דגדגן חסום בגלל "ליכן"

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

29/07/2012 | 23:29 | מאת: נירה

שלום, אני בת 49 ואובחן אצלי ליכן. המחלה כנראה קיימת לפחות 8 שנים ולא אובחנה עד עתה. כתוצאה מכך נחסם הדגדגן לחלוטין.נאמר לי ע"י הרופא המאבחן כי לא ניתן לתקן זאת בניתוח. לטענתו זה עלול לחזור כי גם רקמה בריאה עם תושתל במקום תהיה לאחר זמן נגועה, ומלבד טיפול במשחות ומעקב לכל החיים גם בגלל סכנה להתפתחות ממאירות, אין מה לעשות. אני מתקשה להשלים עם הגזרה למרות שלא מדובר חלילה באיבוד תחושה.הייתי שמחה לשמוע דעה נוספת. תודה.

תלוי עד כמה הליכן קשה , תלוי אם אין אורגזמה וכו אם את נהינת אין טעם לגעת כירורגית אם יש בעיה באורגזמה שקשורה לזה יתכן וכדאי לנתח למרות שיכול לחזור וכו ממליץ לפנות לדר בינה סחר במירפאה ציטולוגיה גינקולוגית בביח בילינסון שהיא מומחית למחלה הזאת ספציפית

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן