ניתוח להרמת שלפוחית שתן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

17/06/2012 | 18:20 | מאת: מודאגת

ד"ר קריסי, הפנה אותי ד"ר יואב פלד מפורום אחר, על מנת לקבל את חוות דעתך. עברתי לפני שנה ניתוח להרמת שלפוחית השתן קדמי ואחורי (אני בת 38 לאחר לידה אחת, טבעית - ילדתי לפני שנה וחצי). כידוע לי ההרמה היתה עם סרט שבקצוות יש פינים ממתכת או משהו כזה. מאז הניתוח כואב לי מאוד בתוך הנרתיק אבל בחלק האחורי - מרגישה מעין גוש קטן, לכיוון פי הטבעת. יש לי "ויברציות" של ממש קדימה ואחורה, כאילו שמתחו קפיץ ושיחררו אותו. ממש לא נעים לי, חזרתי למנתח מספר פעמים אבל הוא טען שהכל בסדר. אני לא יודעת איך הכל בסדר אם אחרי ישיבה בשירותים יש הצצה של צוואר הרחם מהנרתיק. מה זה יכול להיות?????? רופאת נשים בקופ"ח חושבת שאולי הגוש שאני מרגישה הוא התפר שלא התאחה טוב. מיותר לציין שהמנתח הוא קולגה של מי שהיה רופא הנשים שלי, שבעצם קישר ביננו, ואני מצטערת שלא חיפשתי רופא אחר. זה ממש מעצבן שאני מגיעה למנתח אין ספור פעמים והוא מתחמק (כבר חודש וחצי אחרי הניתוח היו התופעות הנ"ל) תודה רבה

ששלום הנושא מורכב ואישי מידי מכדי שניתן לתת תשובה כללית ללא בדיקה כעיקרון אני צריך לדעת איזה סוג של רשת שמו - יש הרבה, לראות דוח ניתוח, מי המנתח - אני מכיר את הטכניקות של כולם, ולבדוק אותך לראות מה קורה כי נישמע שהרחם צנוח ולכן הניתוח לא הצליח ? לקבוע תור - 052-5134747 דר קריסי

24/06/2012 | 23:39 | מאת: מודאגת

הוא לא ראה שמשהו לא בסדר בפעמים שפניתי אליו, אבל הגיניקולוגית שלי טוענת אחרת וכנראה המנתח לא יודה בטעות שלו... אין לי מושג מה הוא עשה שם, למען האמת כששאלתי מה עושים בניתוח הוא לא ענה אפילו והצביע על פסל פלסטיק שיש לו על השולחן ואמר שזה מה ששמים... לא יודעת להגיד לך במדוייק... הגעתי לביקורת אצל הגיניקולוגית עם "גוש בגודל כדור טניס" שמציץ מלמטה והיא לא האמינה שזה ככה אחרי ניתוח הרמת שלפוחית... אין לי בריחה של שתן, אבל קשה לי להתאפק כשבעבר יכולתי להתאפק הרבה. ובכל זאת משהו צונח החוצה.... תודה על תשובתך

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן