כללי ודחוף

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

12/06/2012 | 16:41 | מאת: מוריה

שלום אני בת 32 רווקה וללא ילדים במהלך חיי לא קיימתי בכלל יחסי מין עם גבר חוץ מפעם אחת שהיה נוראית כמובן לא אונס או משהו אלא כאבים נוראים בחדירה בפעם הראשונה ממש ממש ממש נוראים מאז לא קיימתי יחסי מין בכלל מפחד ... האם יש טיפול לזה ? האם זה נורמלי להרגיש כאבים מסוג בין אחד לעשר אז עשר...?! שמעתי על ניתוח שנקרא "הרחבת נרתיק" האם הוא באמת עוזר במקרים כאלה?

כן זה עוזר צריך לבדוק אותך לראות אם הסעבה היא זאת או קרום בתולין נוקשה או וסטיבוליטיס וכו מידע DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן