שחזור קרום בתולין

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

31/05/2012 | 10:44 | מאת: בן 26

שלום דר' קריסי, אני בחור בן 26 וחברה שלי בת 24 מחברה שמרנית. הכרנו לפני שתיים ומאז כשנה אנו מקיימים יחסי מין מלאים כמה פעמים בחודש... הסיבה בגללה קיימנו יחסי מין חוץ מאהבה ואמון רב בינינו היא שלחברתי היה דחף ורצון עז לוודא שהיא אכן בתולה כי מטריד אותה מאוד שבגיל 11 נפלה מהאופניים והרגישה כאב באזור הוגינה וכשהסתכלה בתחתונים ראתה טיפות ורודות וחשבה שקרה לה משהו ומאז היא בסיוטים שהיא לא בתולה ובגלל שאנו בחברה שמרנית היא פחדה לספר להורים שלה... כשקיימנו יחסי מין ולא ירד לה דם התעצבנה ובכתה כי חשבה שהיא לא בתולה ושהיא לא טובה... אני אוהב אותה מאוד ויודע שהיא היתה בתולה לפני שקיימנו יחסי מין (לקח לנו הרבה נסיונות במשך חודש שלם כדי להחדיר ובכאיב לה נורא) והסברתי לה שאין קשר ושלא כל אחד צריכה לדמם... בעוד כמה חודשים אנו מתכוונים להתחתן והיא לא רוצה להתחתן לא בתולה כי זה חשוב לה להרגיש טוב מול משפחתה וכולם... אני רואה שהיא עצובה ולא מתקרבת אלי יותר מזה כמה חודשים...ברצונה לשחזר את הקרום כדי להתחיל איתי דף חדש ללא כל החחשות שהיו לה...בשבילי זה לא חשוב אך זה יתן לה להרגיש טוב בעתיד ולהתחיל שלב חדש בחיים ללא כל חשש והשפעות חברתיות לא נורמאליות שהיו לה בראש... לכן היא רוצה לבצע ניתוח שחזור הקרום ושכך יהיה היא רוצה שזה יהיה באופן פרטי ולא דרך קופת חולים..שלא יופיע בתיק שלה ושיהיה דיסקרטי לגרמי... האם יש אפשרות לפרוצדורה כזו? אם כן, מתי ואיך ניתן לקבוע תור לניתוח במועד הקרוב ביותר? תודה...

דיסקרטי לחלוטין התקשר לטל 0504065427 לקבוע תור, ניתן לבצע שבוע הבא

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן