נפיחות והגדלה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

23/05/2012 | 15:08 | מאת: שירה

שלום לאחר תקופה ממושכת של אוננות גיליתי שיש חלקים באיבר המין שהתנפחו וגדלו וגם די כואבים- קשה לי לשבת הרבה זמן זה מאוד לוחץ מה צריך לעשות במקרה כזה? האם יש אפשרות לטיפול עצמי-משחה או משהו בסגנון, אני ממש מתבישת ללכת לרופאה או לספר למשהו את זה וכמובן זה מונע ממני להתחבר למשהו

שלום לעיתים משפשוף הרקמה מתנפחת כיוון שהינה רקמה שניתנת לגירוי כמו הפין בגבר לעיתים יש תופעות אחרות ממליץ שבלי להתבייש תגיעי להבדק 052-5134747 האוננות לא פוגעת באברי המין !!!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן