הקטנת שפתיי הפות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

22/05/2012 | 15:03 | מאת: יוליה

ישלי שפתיים ממש בולטות וגדולות וזה מאוד מפריע לי אני רוצה שיהיה לי פות סגור עם העור שמכסה את השפתיים כמה עולה ניתוח הקטנת השפתיים? ומאיזה גיל אפשר לעבור כזה ניתוח?

מבנה השפתיים והפות משתנה מאשה לאישה ולא אצל כולן ניתן שהשפתים הקטנות יהיו פנימיות לדגולות, תלוי במבנה השפתיים הגדולות, בהחלט ניתן לעצב בניתוח את הפות למראה יפה ותקין אך לא כל פות דומה כמובן לשני אני נוהג לנתח רק אחרי 18 או במידה ומשפיעה נפשית גם לפני אך חובה מבחינתי להגיע עם הורה מלווה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן