נפיחות מוזרה בפתח הפות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

01/08/2006 | 14:48 | מאת: מיכל

בהיריון שני בחודש שמיני. בפתח הפות יש לי חתיכת בשר/ עור שיוצא מהנרתיק+הרגשת נפיחות. כל האיזור נראה נפוח וכהה. האם זה עקב ההריון? לידה קודמת? שמתי לב לזה רק בהריון. אימלה...

שלום מה שאת מתארת יכול להיות או צניחה של צוואר הרחם או שלפוחית שתן וכו' או ציסטה בכניסה לנרתיק (ברטולין) בכל מיקרה רצוי להגיע למומחה להיבדק ניתן גם לפנות ראשונית לרופא הנשים שלך והוא יפנה אותך ליעוץ הריון קל ולידה קלה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן