צניחת דופן אחורית של הנרתיק

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

20/05/2012 | 01:25 | מאת: טל

שלום רב, ילדתי לפני שלושה חודשים וכתוצאה מהלידה נאמר לי שיש לי צניחת דופן אחורית של האגן דרגה 1, ניסיתי לתאם פזיותרפיה אך ללא הצלחה.בנוסף יש לי גם בקט טבורי, שאלתי היא האם יש קשר בין השניים? כיצד אני יכולה לשפר את המצב בהנחה שיש לי תינוקת ששוקלת 6 קילו והיא מבלה הרבה זמן על הידיים שלי...במידה ואיאלץ לעבור ניתוח, הניתוח נחשב פרטי או ממומן דרך קופות החולים? אם יש צורך להצר את הנרתיק במקביל זה כבר נחשב לניתוח אסטטי? האם יתכן בעלי מרגיש פחות חיכוך בשל הצניחה?(גם אם כן הוא לא יפתח זאת עמי כדי שלא איעלב...)תודה.

שלום בהחלט ניתן לשלב ניתוח רפואי בקוסמטי הניתוח מתקן את הקיר האחורי (רקטוצלה) ואני יכול בנוסף להצר את הנרתיק לגודלו המקורי לפני הלידה אין בעייה בלידה וגינלית חוזרת אם כי זה כמובן יכול לחזור אפשר לשלב דרך הביטוח המשלים תגיעי ליעוץ 052-5134747

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן