ביתוק בתולין

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

17/05/2012 | 17:19 | מאת: גימל

היי אני רווקה בת 36 ורוצה להכנס להריון ע"י הזרעה. הבעיה היא שלדעתי אני בתולה (עם בני הזוג הקודמים לא בוצעה חדירה מלאה) השאלה מה הפרוצדורה שצריך לעבור האם אני צריכה לעבור ביתוק בתולין ואיך עושים זאת? תודה

שלום אני עושה זאת בהרדמה מקומית את יכולה לקבוע תור דרך המזכירה 052-5134747 בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן