תיקון תפרים באיחור

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

05/05/2012 | 16:05 | מאת: מאיה

דר? קריבי שלום, ילדתי לפני שנה וחצי בלידה רגילה, במהלך התפירה שלאחר מכן הרופאה אמרה כי נוצרים עוד ועוד קרעים תוך כדי התפירה, לאחר כחצי שעה כשהדמום לא פסק, הגיע פלסטיקאי מומחה שפתח את כל התפרים ותפר שוב. ההחלמה מהלידה ארכה כחמישה חודשים במהלכם היו כאבים עזים ודימומים שלא פסקו, את הבדיקה שלאחר שישה שבועות מהלידה לא ניתן היה לבצע. לאחר תקופה ארוכה רופאת הנשים שלי שלחה אותי ליעוץ בבי?ח שם נאמר לי כי מדובר במבנה אנטומי ושאין צורך בניתוח. לפני שישה חודשים התחלתי בטיפולי פוריות , בדיקות אולטראסאונד לא אפשריים רק בהפעלת לחץ מוגזם שגורם לדימום ובמהלך ההזרעות שאני עוברת הרופאים משתמשים בספקולום לבתולות, אגב ניסיתי גם עיסויים באזור שלא עזרו כלל. שאלותיי, האם ניתן לתקן את הצלקת גם אחרי תקופה ארוכה?, מה משך ההחלמה הממוצע( לא רוצה להפסיק את הטיפולים), האם העובדה שיש לי מטין לפתח רקמות תשפיע (עברתי ניתוח בבטן והצלקת לא ?דקה?)? בהנחה שניתן לתקן, למי פונים וכיצד ניתן לקצר כל התהליך (קשה לי לעבור את הבדיקות האלה כל פעם מחדש כשלכל רופא דעה שונה) מצטערת על אורך ההודעה

שחום, לא מדובר על תיקון תפרים אלא שחזור של הנרתיק ופתח הנרתיק ללא קשר לטיפולי הפריון - את צריכה את זה לקיים יחסים ולהחזיק משפחה בריאה וללדת (קיסרי אינו פתרון טוב כיוון שהדבקויות וצלק'ות בתוך הבטן כרוחות ביותר סיבוכים לצערי אין הרבה רופאים שיודעים לתקן נרתיק שניזוק קשה בלידה, אני עושה זאת כבר כמה שנים ולא ניתקלתי במיקרה שהרמתי ידים אם כי הוא גם יגיע תתקשרי לדבורה המזכירה שלי 0525134747 לקבוע תור

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן