ניתוח פין בחו?ל

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

22/04/2012 | 18:43 | מאת: barak

יש מרפאה בבוורלי הילס שעושה עיבוי לפין בשימוש: Our recommended technique for penis widening utilizes the insertion of Alloderm™ dermal-matrix grafts placed beneath the skin of the penis shaft ברור לי שכל ניתוח הוא מסוכן ושצריך להסתפק במה שיש.. שאלתי אליך: מהו החומר שמוזכר? לפי מומחיותך זה נשמע לך בר ביצוע ויכול לעבוד? בבקשה תענה לי תשובה מקצועית אנימיודע שזה נושא שנרתעים ממנו אנשי רפואה אני רק רוצה הסבר באיסה חומר או שיטה מדובר כאן אלפי תודות לתגובה. כתובת האתר: http://www.beverlyhillssurgical.com/page21.htm

איני מטפל בזה וגם בארץ יש חומרי עיבוי - הבעיה לא להזריק אלא עם התוצאות אורולוגים מנוסים בניתוחים אלו ותיקונים שלהם שהתיעצתי איתם לא ממליצים על עיבוי אלא במצבי קיצון משמעותי ורפואי בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן