צניחה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

18/04/2012 | 12:47 | מאת: דנה

אני בת 39 לאחר 4 לידות. בבדיקה גניקולוגית נמסר לי כי יש לי צניחה של הדופן הקדמית של הנרתיק. אני מרגישה את הצניחה מזה כחצי שנה. בחודשיים האחרונים התחלתי להתאמן לטריאתלון ובין היתר אני רצה באופן קבוע. האם אאלץ להפסיק את הריצה בעקבות זאת?

אם זה מפריע לך לא כדאי לעבור את הניתוח לפני התריאטלון אני יכול להתאים לך מעין טמפון וגינלי שלא מורגש כלל ואיתו תוכלי לרוץ וכו ואחכ נדבר על ניתוח כעיקרון זה ניתוח פלסטי וגינלי להרמת השלפוחית בברכה דר קריסי DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן