ציסטה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

16/04/2012 | 11:04 | מאת: טלי

שלום רב, אני בת 34, לאחר לידת בני השני הופיעה לי ציסטה בשפתיים באיבר המין. היא מעט מפריעה לי ובעיקר לא אסטטית. לאחרונה עשיתי ct של האגן וזה הממצא: באזור רצפת האגן יש ציסטה תת-עורית בקוטר 23 מ"מ בבסיס הלביה השמאלית. רציתי לשאול האם היא מסוכנת? ובאיזה הליך ניתן להסיר אותה? ממש ניתוח עם תפרים- ניתוח עם אישפוז? או שיש גם דרך נוספת? אודה לתשובה, טלי.

שלום ציסטות בפות או בנרתיק מסירים בניתוח עדין בו אני מקלף את הציסטה בשלמותה ושם תפרים עדינים שנספגים לבד לפי מיקום הציסטה וגודלה אוכל לייעץ אם ניתן בהרדמה מקומית בברכה דר קריסי DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן