איחוי הקרום

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

19/03/2012 | 12:20 | מאת: אורטל

שלום ד"ר אני מעונינת לעשות איחוי הקרום וברצוני לשאול כמה שאלות 1.מה ההבדל בין הניתוחים? 2.מה העלות של הניתוחים? 3.איזה ניתוח אתה ממליץ לעשות לפני החתונה? 4.העם יש סיכונים או השלכות בעתיד? אשמח לקבל מענה בהקדם.תודה

אין סיכון לעתיד כמובן שעדיף שחזור אמיתי מסתם תפר שאפשר לראות לפרטים DRKRISSI.COM דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן