ביצוע ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

18/03/2012 | 18:34 | מאת: אפרודיטה

שלום ד"ר האם יש אפשרות לבצע ניתוח הקטנת השפתיים הקטנות ללא מלווה? אני לא מעוניינת לספר לאף אדם על הפעולה הזאת ולכן גם לא יהיה לי עם מי להגיע לניתוח. האם זה אפשרי?

אפשרי בתנאי שגילך גדול מ 18 תגיעי ליעוץ וסגירת כל הדברים אני צריך לודא שיהיה מי שישגיח עליך אחרי וכו דבורה 052-5134747 דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן