ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

17/03/2012 | 22:32 | מאת: אפרת

שלום ד"ר, לפני שנה וחצי עברתי בארה"ב ניתוח שפתיים קטנות. לפני שישה שבועות עברתי אצל אותו מנתח פעולה נוספת להסרה של עור סביב הדגדגן. מאז התחושה מאוד נפגעה לי בדגדגן, ואין לי יכולת להגיע לאורגזמה. האם זה ביטוי לפגיעה עצבית? המצב הפיך באמצעות פעולה כירורגית?

איני יודע מה בדיוק נעשה - תלוי מה חתך בדיוק אם את רוצה להגיע לבדיקה בבקשה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן