שילוב ניתוח רצפת אגן עם ניתוח פלסטי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

11/03/2012 | 16:14 | מאת: רונית

שלום רב, אני אישה בשנות השלושים לחיי. לאחר הלידות רצפת האגן צנחה מאד. כמו כן אני סובלת מעודפי עור שנותרו לח מההריונות באיזור הבטן. אינני סובלת מעודף משקל כלל. האם ניתן לשלב בין שני ניתוחים אלו?

את רצפת האגן אין בעייה לתקן לא הבנתי מה צריך לבטן ? שאיבת שומן ? מתיחה ? אני איני מבצע זאת - זה תחום של פלסטיקאים כלליים , עדיף שתתיעצי איתם ואם תרצי שאצטרף לניתוח תגיעי אלי דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן