ניתוח לתיקון

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

04/03/2012 | 22:59 | מאת: שמרית

בניתוח שפתיים פנימיות, לפני כשנתיים, הרופא הסיר לי גם עודפי עור סביב הדגדגן, אך לצערי הרב מאז חלקו החיצוני של הדגדגן חשוף מאוד, והוא נראה גדול. זה מבייש אותי ומתחכך לי בתחתונים וגורם לי לאי נוחות רבה מאוד. האם ניתן לתקן את זה? האם ניתן להשתיל שם מחדש עור? היה לך ניסיון דומה במצב מעין זה?

זאת הסיבה שאיני נוהג ככלל לגעת באיזור הדגדגן - החשיפה הרבה יותר קל להוריד מלהחזיר לכן חשוב ביותר בניתוחים פלסטים אלה מיומנות ונסיון המנתח איני רוצה לומר סתם לכן עדיף להגיע לבדיקה אך הסיכוי לכך קטן יחסית דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן