שאריות של קרום הבתולין

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

03/03/2012 | 09:01 | מאת: רויטל

שלום. אני בת 32+ילד. מאז ומתמיד הציק לי מיד אחרי שכבר לא הייתי בתולה זה שיצאו לי כמו "4 חתיכות בשר" משם למטה ואף פעם לא ידעתי מה זה. רק לאחרונה רופא הנשים הסביר לי שזה שום דבר אלה רק שאריות של קרום הבתולין ובמקרה שלי הם ממש יוצאים החוצה ורואים את זה בבירור. הוא אמר לי שאפשר להוריד את זה אצלו במרפאה עם הרדמה מקומית או בהרדמה מלאה בבית חולים. השאלה שלי אם זה יוצר סיבוכים ואיזה הרדמה לבחור והאם יישארו צלקות?? תודה רבה

אחרי לידות קשה לי להאמין שאלה רק שאריות קרום בתולין ולא שינוי בנרתיק מהלידות, כי גם לפני הלידות ודאי קיימת יחסים וזה לא היה לרוב זה נובע מפתח נרתיק רחב ו"זליגה של הריריות החוצה או משינויים אחרי לידות בפתח הנרתיק התיקון תלוי במיומנות המנתח - אני לרוב מבצע זאת בהרדמה לתוצאה מושלמת דר קריסי

04/03/2012 | 09:43 | מאת: רויטל

תודה על התשובה. אבל כפי שהסברתי זה כן היה נמצא שם מהרגע שעשיתי את זה בפעם הראשונה. זאת אומרת עוד לפני הלידה כמובן ובגיל 16. מה אפשר לעשות?

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן