דימום לאחר קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

27/02/2012 | 14:50 | מאת: אמה

אני בת 14 לפני בערך שעה קיימתי יחסי מין עם חבר שלי וזו לא הפעם הראשונה. פתאום התחיל לי דימום בכמות כמו כמות השתן במשך לפחות שלוש דקות, אני לא יודעת מה זה אך זה מדאיג מאוד, הדימום נחלש כבר אך עדיין ישנו. כשאני מנסה לעשות פיפי זה שורף מאוד וכמעט בלי אפשרי. אני לא רוצה ללכת לרופאת נשים כי הורי לא יודעים שאיני בתולה. אני מאוד צריכה עזרה , תודה מראש

שלום ראשית - אני מאד ממליץ כן ללכת לרופא נשים להבדק אפילו ללא ההורים אני ממליץ לשתף את ההורים אם ניתן (אם לפחות) בבעיות כדי שיוכלו לעזור דימום בגילך לרוב מקרע קטן שנסגר לבד אבל בכל מיקרה עדיף להבדק לא לגרור בעיות אם יש שרק יחמירו בריאות שלמה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן