ניתוח קטן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

21/01/2012 | 21:52 | מאת: ו.א

שלום יש לי חתיכת עור ממש קטנה כמו חצ'קון קטנצ'יק על השפה הפנימית .אני רוצה להוריד אותה אצל פלסטיקאי מומחה כמוך כי חשוב לי שהשפה תישאר יפה כמו שהיא עכשיו.שאלה:האם ניתן לעשות זאת בהרדמה מקומית?במידה וכן איפה עושים זאת בבית חולים?זה ממש חתיכת עור קטנה לא בא ליהתאשפז בגלל שטות כזו.

יתכן ואפשר במקומית, פני לתור לבדיקה - 052-5134747

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן