הצרה וגינלית

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

19/01/2012 | 16:02 | מאת: ראניה

רציתי לדעת מה מחיר הצרהת נרתיק אני מאוד רוצה לעבור את הניתוח אבל אני רוצה לדעת אם אני יכולה לעמוד בעלות ראיי שאתה לא מתיחס בעניני הכספים לא מדויק בערך מינימום מקסימוםבבקשה תענה לי תודה

אין מחירון באינטרנט , תלוי מי מבצע - פני ליעוץ למי שתבחרי לעיתים אם יש חלק רפואי ניתן לבצע חלקית על חשבון הקופה מידע DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן