ניתוח קרום בתולין

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

15/01/2012 | 11:08 | מאת: אחת

שלום, רציתי לשאול איך מתבצעת ניתוח לסגירת קרום הבתולין? אם יש כאב? כמה זמן הניתוח? תפירה או עם לייזר? כמה שיותר פרטים... תודה מראש,

שלום לשחזור מלא של הקרום שלא יזהו כלום צריך לשים תפרים, זה לא כואב כמעט בכלל (קצת אי נעימות וזהו) ראי יותר באתר שלי DRKRISSI.COM לשלוח לי מייל אישי תוכלי ל [email protected]

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן