ניתוח אסטטי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

28/12/2011 | 16:05 | מאת: טלי

לפני כמה שנים ולא זכור לי איך בדיוק זה קרה אחת מהלביות נמתחה ועכשיו נראית גדולה, ארוכה וצרה יותר מהשניה. לא שמתי לזה חשיבות וגם בלידה זה לא הפריע, אבל לאחרונה, היא,כראה גדלה עוד טיפה ולא נח לי עם זה. המקום ממתגרה וכואב בהליכה וגם מבחינת היגיינה אני מרגישה הבדל. האם ניתן לבצע ניתוח פלסטי ובמילים פשוטות "לחתוך" את חלק מהלביה שתהיה כרובה יותר למימדים הרגילים שלה? אם ,כן, האם דרושה מומחיות ספציפית או רופא פלסטיקאי רגיל גם יכול? תודה רבה!

הניתוח ניקרא לביופלסטי חומר מפורט תמצאי באתר שלי DRKRISSI.COM לרוב המוחלט מי שמנתח את זה הם לא מומחים לפלסטיקה אלא בכירורגיה גינקולוגית וביחוד עם נסיון בגינקולוגיה אסטטית ורצפת האגן

בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן