היי יש לי שאלה וזהה ממשש דחוףף ..!!

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

25/12/2011 | 19:38 | מאת: ליטל

שלום יש לי בעיה רצינית אני בת 21 בתולה אני חבר שלי ניסינו פעם ראשונה לפני חודש חבר שלי לא הצליח לפתוח לי בתולין.. הוא ניסה כמה פעמים ולא הצליח לפתוח ליתקרום ושהוא מחדיר לי יש לי כאביםםם .. העם אני צריכה ללכת לרופא נשים לא יודעת אולי ישלי בעיה בנרתיק שקשה לפתוח אולי אין לי בתוליןן אני פוחדתת מזההה

שלום כנראה קרום הבתולין נוקשה ועבה יותר נדיר יותר מומים של הנרתיק כגון מחיצה וכו בפעולה ניתוחית קצרה בהרדמה מקומית ניתן לפתוח את זה, ללא כאב וכו התקשרי למזכירה לקבוע תור 052-5134747 דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן