שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

10/12/2011 | 09:47 | מאת: אני

אני אחרי שתי לידות בעקבות דימום אבחנו אצלי גולה מלאה בדם בפתח הנרתיק. הרופא הסיר לי אותה וצרב עם חשמל ללא תפרים. הוא אמר שזו היתה חתיכה שנשארה מקרום הבתולים והתמלאה בדם והתנפחה. הוא גם מרח חומר שחור שאמור להיעלם תוך כמה ימים… אני יומיים אחרי זה ועדיין האזור שחור וקשה. האם זה הגיוני? האם תישאר צלקת? מה זה החומר השחור הזה?

איני יודע מה החומר ואם הליך ההחלמה לא נראה לך בשיפור פני בהקדם לרופא שביצע זאת

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן