קרום בתולין

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

04/03/2007 | 20:53 | מאת: rac

רופא קופח חולים שלח אותי לעשות נתוח לבתוק הקרום מפני שלדבריו הקרום בלתי חדיר האם ידו ע לך על מקרה כזה האם הנתוח בהרדמה מלאה האם ניתן לעשות אצלך פרטי ולקבלהחזר מקופח

שלום אני מנתח רק באופן פרטי עם אפשרות להחזר מביטוחים כעיקרון השאלה אם לא ניתן לבצע את הפעולה בהרדמה מקומית - פחות מסוכן מהרדמה כללית ומפחית מהעלות התקשרי לקביעת בדיקה ויעוץ 052-5134747 דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן