תיקון תפרים לאחר לידה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

07/12/2011 | 23:07 | מאת: לימור

שלום , ילדתי לפני כשבועיים בלידה רגילה. במהלך הלידה נוצרו קרעים באיזור השפתיים ותפרו לי את האיזור. היום , שבועיים אחרי גיליתי כי תפר אחד לא החזיר מעמד , ויש ממש קרע באחת השפתיים כך שהיא חצוייה לרוחבה . בבדיקה של גניקולוג אמר שאין מה לדאוג ו"זה יסתדר" - לא ברור לי איך ואם אכן יכול להיות שיתאחה ללא תפרים מחדש ? מה עושים במקרה כזה ? זה ממש מטריד אותי . תודה

אכן אין מה לדאוג אבל להסתדר לבד ללא תיקון כירורגי זה לא יסתדר בניתוח מדויק ומקומי אפשר לפתור את הבעיה שנוצרה לצערי זה שכיח יחסית ולשמחתי התיקון אינו קשה אם את רוצה ביעוץ ספציפי התקשרי לקבוע תור 052-5134747 דר קריסי

23/03/2012 | 22:09 | מאת: מזל

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן