תשובה דחוף בבקשה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

02/12/2011 | 04:32 | מאת: אנונימית+

הי אני רוצה לדעת... עברתי 2 הפלות אחת רצויה והשניה לא (חשוב לי לציין שאני לא נשואה) האחרונה הייתה לפני 3 4 שנים היום יש לי ארוס שלא יודע שאני לא בתולה בכלל... אני מעוניינת לעבור את ניתוח תפירת כרום הביתולין רציתי לשאול 2 שאלות: האם הניתוח הזה יופיע באיזשהו תיק רפואי או שמישהו יוכל לדעת... והשאלה השניה היא האם ה 2 הפלות יימצאו בתיק הריפואי שלי ואם כן אם קיימת אפשרות למחוק אותם או הם נמחקים מעצמן לאחר תקופה??

הניתוח לבקשתך יכול לא להופיע בשום מקום לשאלות עקב רגישות המקרה תוכלי ליצור איתי קשר בשעות היום לטל 0504065427

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן