שמירה על הרחם בעת ניתוח של הרמת הרחם וכיס השתן בעת

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

23/11/2011 | 16:20 | מאת: Shoshi

האם רצוי לשמור על הרחם אם האיברים שצנחו מורמים ונתמכים בעזרת רשת, או עדיף לכרות את הרחם שצנחה(ללא פתיחת בטן-דרך הפות) ולהימנע משימוש ברשת לתמיכה בכיס השתן;באיזו משתי שיטות אלה אחוזי הצלחה גבוהים יותר?

שלום שאלה כללית מידי - אם את בת 30 הייתי משאיר את הרחם ובגיל 60 הייתי מוריד אותו כדי להמנע מרשת להרמת רחם דרושות רשתות שלעיתים גורמות לסיבוכים של גוף זר כולל כאבים , דחיה ועוד חשוב מאד לשאול ספציפית אחרי בדיקה כי יש מיקרים שחייבים רשת למרות הסיכונים בה כעיקרון כל מנתח והגישה שלו בנושא למידע מפורט הסתכלי באתר שלי DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן